U akciji dobrovoljnog davanja krvi učestvuje 55 policajaca

0

ZVORNIK – U akciji darovanja krvi povodom 4. aprila – Dana policije Republike Srpske danas i sutra učestvovaće 55 pripadnika Policijske uprave Zvornik, rekao je porparol ove uprave Miljan Bobar.

Policajci će krv dati u odjeljenju za transfuzijsku medicinu u Opštoj bolnici Zvornik, a Bobar je istakao da time pokazuji i humani aspekt policijske profesije.

“Policijska uprava u svojim reodovima ima veliki broj davalaca krvi koji su dragocjenu tečnost darovali više od 50 puta”, rekao je Bobar.

On je napomenuo da se pripadnici Policijske uprave Zvornik svaki put u velikom broju odazovu humanitarnim akcijama darovanja krvi pokazujući tako spremnost i želju da pruže pomoć onima kojima je u datom momentu najpotrebnija.

Prema njegovim riječima, posebno je značajno što ima određen broj mlađih policajaca koji redovno učestvuju u akcijama dobrovoljnog darivanja krvi.

Akciju doborvoljnog darivanja krvi organizovalo je Ministarstvo unutrašnjih polova Republike Srpske povodom Dana policije Republike Srpske.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments