„Trojka iz bloka“ za porodicu Dimić

0

ISTOČNO SARAJEVO – Humanitarna organizacija „Srbi za Srbe“ organizuje u Istočnom Sarajevu turnir u brzom šutiranju trojki pod nazivom „Trojka iz bloka“ da bi se pomoglo porodici Dimić iz Mokrog da dobije normalne uslove za život.

Turnir će početi u subotu, 4. septembra, u 19.00 časova na terenima u parku Gavrilo Princip u Istočnom Novom Sarajevu, a slučaju lošeg vremena biće održan u sportskoj dvorani „Slavija“.

Iz organizacije „Srbi za Srbe“ napominju da svi koji nisu u mogućnosti da dođu i podrže turnir, mogu to učiniti sutra jer će od 18.00 časova na Trgu Srbija biti postavljen štand organizacije na kome će se prodavati kuponi u vrijednosti od pet KM i tom simboličnom donacijom direktno se pomaže porodici Dimić ili pozivom na humanitarni broj 17763.

Ovo je peti put da organizacija „Srbi za Srbe“ organizuje humanitarnu akciju u Istočnom Sarajevu, a do sada je pružena pomoć za 10 porodica – Tambur, Mihić, Gutalj, Šuka, Krakić, Lalović, Mekić, Gavrilović, Stojanović i Batinić. Ukupna vrijednost isporučene pomoći je oko 72.000 KM.

(www.palelive.com / Srna)

 

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare