Троје ухапшених у вези са убиством у Сарајеву

0
Илустрација

ИСТОЧНО САРАЈЕВО – Припадници Полицијске управе Источно Сарајево ухапсили су три лица осумњичена за кривично д‌јело убиство почињено у Кантону Сарајево.

Ријеч је о лицу чији су иницијали П.О, држављанину Шведске, који је ухапшен јуче у 19.20 часова у мјесту Подроманија у општини Соколац и предат полицијским службеницима МУП-а Кантона Сарајево, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

На подручју општине Пале данас су ухапшена још два лица која се сумњиче за ово кривично д‌јело, а која ће након утврђеног идентитета и криминалистичке обраде бити предата МУП-у Кантона Сарајево на даље поступање.

Кантонално Министарство унутрашњих послова саопштило је данас да је мушкарац који се доводи у везу са убиством у Сарајеву ухапшен.

Из полиције су навели да је ухапшени може довести у везу са јучерашњом пуцњавом на подручју општине Илиџа у којој је Швеђанин чији су иницијали Х.Л.О. смртно страдао, док је други, чији су иницијали Е.М. задобио лакше повреде. Пуцњава се догодила у 16.25 часова у Улици Џемала Биједића.

(www.palelive.com / Срна / Фото: Илустрација)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare