Tri osobe iz Pala povrijeđene u teškoj saobraćajnoj nesreći u Sarajevu

0

Sinoć se u 17.30 u Sarajevu na tranzitu (na raskršću ulica Put Mladih muslimana i Urijan Dedine) desila teška saobraćajna nesreća u kojoj je povrijeđeno sedam osoba.

Nesreća se desila nakon direktnog sudara vozila Renault Megano u kojem su se nalazili Benjamin Delalić (18),  Kenan Fazlić (19), Hilmija Dautović 19) i Edin Fazlić (21), koji su prošli sa lakšim povredama i vozila VW Polo u kojem su se nalazili Zoran Stjepanović (20), Tihomir Miletić (22) i Boris Škrkar (19).

Nakon udesa lica su hitno prebačena na KC Koševo. Povrede opasne po život zadobio je Zoran Stjepanović (19) koji se nalazio u automobilu “polo”. On je odvezen sa teškim politraumama.

– U pitanju je teška politrauma, ima povredu grudnog koša i smješten je na Kliniku za anesteziju i reanimaciju. Priključen je na aparate za mehaničku ventilaciju i uspavan. Trenutno je stabilan, izjavila je Biljana Jandrić, portparol KCUS-a, za Dnevni Avaz.

Tihomir Miletić (22) je zadobio je kontuziju glave i lica te je ostavljen na posmatranju. Boris Škrkar (19) slomio je petnu i kost na šaci i ima rane po glavi. On se nalazi na ortopediji.

Benjamin Delalić je uhapšen, zbog sumnje da je uzrokovao saobraćajnu nesreću. 

(www.palelive.com)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments