Tri lica teže su povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi u Rogoušićima

0

Tri lica teže su povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Rogoušići, na magistralnom putu Pale – Sokolac, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

U jučerašnjoj saobraćajnoj nezgodi povrijeđeni su vozači čiji su inicijali M.Đ. i P.D, te suvozač N.Đ.

Oni su prevezeni u Bolnicu Istočno Sarajevo radi ukazivanja ljekarske pomoći. Izvršen je uviđaj, a uzrok saobraćajne nezgode biće naknadno utvrđen.

Pripadnici Stanice javne bezbjednosti Pale uhapsili su muškarca čiji su inicijali D.V. jer je u mjestu Jelovci pucao iz vatrenog oružja, a pretresom porodične kuće i pomoćnih objekata, koje koristi, pronađene su dvije automatske puške, jedan pištolj i manja količina metaka.

U toku je dokumentovanje predmeta nakon čega će protiv ovog lica biti podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu.

Policijski službenici Policijske stanice Istočno Sarajevo podnijeli su Okružnom tužilaštvu u ovom gradu izvještaj protiv muškarca čiji su inicijali B.L. zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo falsifikovanje isprave.

Stanici javne bezbjednosti Pale A.S. prijavio da je u toku noći između srijede i četvrtka, 22. i 23. jula, oštećeno njegovo vozilo „audi šest“.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca izvršen je uviđaj kojim je konstatovano da su na vozilu polupana vjetrobranska stakla, te da je krov ulupljen i isparan.

U toku je rad na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare