Tri lica predata službi za poslove sa strancima

0

Pripadnici Stanice javne bezbjednosti Pale predali su Službi sa poslove sa strancima tri lica, od kojih je jedno državljanin Saudijske Arabije, koja su zatečena u automobilu u mjestu Trijangla.

Automobilom „škoda“, koji je juče oko 14.00 časova zatečen u mjestu Trijangla, opština Pale, upravljao je državljanin Saudijske Arabije.

Kontrolom vozača utvrđeno je da je riječ o stranom državljaninu čiji su inicijali E.H.A.A, dok suvozač i putnik nisu imali putne isprave, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Ova lica predata su Službi za poslove sa strancima na dalji rad i postupanje.

U mjestu Kuta, opština Foča, od 2. do 4. aprila, nepoznati izvršilac ukrao je motornu pilu iz alatnice pilane vlasništvo lica čiji su inicijali M.V.

Izvršen je uviđaj, a u toku je preduzimanje potrebnih mjera i radnji na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

Muškarac čiji su inicijali V.S. prijavio je juče Policijskoj stanici Pale da su ga u ugostiteljskom objektu u mjestu Prača fizički napala lica čiji su inicijali Đ.K. i M.K.

Patrola policije je provjerila ove navode, te došla do saznanja da je u ugostiteljskom objektu došlo do tuče između ovih lica, te da je muškarcu V.S. polomljen nos.

Povrijeđenom je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Pale odakle je prevezen i zadržan u Bolici Istočno Sarajevo. U toku je rad na pronalasku izvršilaca i dokumentovanju predmeta.

U protekla 24 časa na području Centra prijavljena su dva krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira, a dogodile su se tri saobraćajne nezgode.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare