Traga se za licem koje je oštetilo spomen-ploču na Vracama

0

ISTOČNO SARAJEVO – U toku je rad na rasvjetljavanju i pronalasku izvršioca koji je oštetio spomen-ploču postavljenu u mjestu Vraca, u Istočnom Novom Sarajevu, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo sinoć u 18.05 časova prijavljeno je da je nepoznati izvršilac ili više njih oštetio spomen-ploču na Vracama.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Novo Sarajevo.

Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo juče je prijavljeno da je radnik preduzeća koje se nalazi u Ulici Vojvode Radomira Putnika čiji su inicijali M.K. prodavao robu, a novac od prodaje zadržavao za sebe, oštetivši preduzeće za oko 3.800 KM.

Obaviješten je tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Novo Sarajevo i u toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela krađa.

Policija je juče na Sokocu prilikom kontrole automobila „golf 2“, kojim je upravljalo lice čiji su inicijali M.P. iz ovog mjesta, ustanovila da registarske oznake vozila nisu pripadajuće, te je ono privremeno oduzeto.

U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela posebni slučajevi falsifikovanja isprave.

Policija je juče u Ulici Mladička u mjestu Kasindo, u opštini Istočna Ilidža tokom uviđaja utvrdila da se na automobilu „golf 2“, koji je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi, nalaze nepripadajuće registarske oznake.

Nakon dokumentovanja krivičnog djela posebni slučajevi falsifikovanja isprave, protiv lica koje je upravljalo vozilom čiji su inicijali M.B. iz Istočne Ilidže biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare