Tradicija izbora tročlanog predsjedništva neće biti prekinuta

0

ISTOČNO NOVO SARAJEVO – „Konferencija beba“ u Istočnom Novom Sarajevu ove godine neće biti organizovana kao ranijih, zbog situacije izazvane virusom kovid-19, ali tradicija izbora tročlanog predsjedništva neće biti prekinuta.

Na zvaničnoj stranici opštine Istočno Novo Sarajevo objavljeno je da se manifestacija koja podrazumijeva skup velikog broja roditelja i djece odgađa za neke bolje dane, a pozivaju se roditelji, da u ime najmlađih sugrađana, pošalju prijave elektronski i tako učestvuju u izboru tročlanog predsjedništva za ovu godinu.

„Pravo učešća imaju bebe koje su rođene od 28. juna prošle do 28. juna ove godine i prijavljene su na području opštine Istočno Novo Sarajevo“, navedeno je u saopštenju.

Poziv za dostavu prijava biće otvoren od sutra do 28. juna do ponoći.

U prijavi, na adresu bojanaopstina@yahoo.com, potrebno je navesti ime i prezime bebe, ime i prezime roditelja, datum rođenja bebe, adresu stanovanja i imena braće i sestara.

Po završetku poziva, Komisija će pregledati pristigle prijave i izabrati tročlano predsjedništvo za ovu godinu koje će činiti najmlađa, najstarija beba i beba sa najviše braće i sestara.

U saopštenju se navodi da je kraj juna godinama rezervisan za najmlađe sugrađane, a „Konferencija beba“ je tradicionalna manifestacija u organizaciji Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske i opštinske uprave s ciljem promovisanja porodice i porodičnih vrijednosti.

Opštinska uprava je pripremila poklone koji će novoizabranom tročlanom predsjedništvu biti uručeni u skladu sa novonastalom situacijom i uz poštovanje mjera i preporuka nadležnih.

Dodatne informacije u vezi sa ovim pozivom mogu se dobiti na broj telefona 057/340-836.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare