Tojagić: Uhapšena tri lica, traga se za Zeljkovićem

3

BANJALUKA, 15. SEPTEMBRA /SRNA/ – U akciji MUP-a Republike Srpske, koja se provodi po nalogu Republičkog javnog tužilaštva zbog nezakonitih radnji Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske u postupku javnih nabavki, uhapšeni su Slavko Bojić, Saša Marković i Dragan Dubravac, dok se traga za direktorom Instituta Branislavom Zeljkovićem, potvrdila je Srni portparol ovog tužilaštva Dragica Tojagić.

Tojagićeva je rekla da se Zeljković nalazi u bjekstvu i da se za njim intenzivno traga, te da se sumnja da se nalazi na području Banjaluke.

Ona je navela da još traje akcija MUP-a Republike Srpske, koja se provodi po nalogu Posebnog odjeljenja Republičkog javnog tužilaštva.

„Vrše se pretresi više lokacija Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske i više privatnih firmi“, istakla je Tojagićeva.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Biće, nažalist, kao i do sada:“tresla se gora, rodio se miš“!

Covjek koji je u Fondu zdravstvenog osiguranja RS imao malverzacija, pa zato i smijenjen, postaje direktor Instituta za javno zdravstvo RS, da bi se sad za njim tragalo. U međuvremenu je uhapšen. Kako čovjek koji je sklon korupciji, malverzaciji i sličnim poslovima može biti izabran za bilo koju javnu funkciju, pitam se i dalje! Kakva smijurija od svih nadležnih koji su ovo dozvolili. A dozvolili su oni koji su upravo istog karaktera kao i on.

Sve dok nas ne budu predstavljali najbolji pojedinci u moralnom i profesionalnom smislu, ne možemo očekivati prosperitet naroda, entiteta i države.

Odličan komentar za dotičnu gospodu, koja nepoštuje etiku i ne cijene hljeb koji jedu. Samo lični interesi, trpanje love u svoj džep, a narodu kako bude. Ljudsko poštenje, znanje, stručnost i predan odnos prema poslu ne cijeni se nimalo. Zato progresa i bilo kakvog napretka nema i neće ga biti u ovakvom, nakaradnom stanju u društvu.