TO Istočno Sarajevo u Beogradu predstavila turističku ponudu

0

U četvrtak je na Beogradskom sajmu otvoren Međunarodni sajam turizma pod sloganom „Iskoristi trenutak“, na kojem je svoju turističku ponudu predstavila i Republika Srpska. Štand Republike Srpske jedan od najposjećenijih štandova na Sajmu na kome se ove godine predstavljaju 33 izlagača iz Srpske.

Sajam je otvorio premijer Srbije Aleksandar Vučić, a otvaranju su prisustvovali i ministri trgovine i turizma Republike Srpske Predrag Gluhaković i ekonomskih odnosa i regionalne saradnje Zlatko Klokić, kao i predstavnici UAE.

Turistička organizacija grada Istočno Sarajevo prvi put se na Sajmu turizma u Beogradu predstavlja na zasebnom štandu, na kojem je posjetiocima izložena turistička ponuda Olimpijskog centra Jahorina i Udruženja hotelijera Jahorina.

Direktor TO IS Branka Spasojević izjavila je da je ove godine, osim aktuelne zimske turističke sezone na Jahorini i Trebeviću, koja daje odlične rezultate, predstavljena i kompletna, bogata, turistička ponuda olimpijske ljepotice tokom ljetne sezone.

Štand je posjetio premijer Srbije Aleksandar Vucic, ministar trgovine i turizma u Vladi Republike Srpske Predrag Gluhaković, gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Samardžija i predsjednik Skupštine opštine Pale Predrag Vučićević.

Ova najveća i najznačajnija turistička manifestacija u jugoistočnoj Evropi okupila je više od 1.100 izlagača iz 50 zemalja svijeta. Osim ovog, biće održana još tri međunarodna sajma – hotelsko ugostiteljske opreme Horeca, suvenira i sajam vina „Beo vajn“, na kojem će prvi put nastupiti i Republika Srpska.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare