Tešanovićeva na festivalu

0

FOČA – Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Nada Tešanović izjavila je da Vlada Srpske, dajući podršku Kampu prijateljstva na Tjentištu, koji je ove godine prerastao u OK fest, nastoji da mladima približi ljepote Nacionalnog parka Sutjeska.

Tešanovićeva je navela da veliki broj posjetilaca OK festu na Tjentištu najbolja potvrda da je potrebno ulagati u proširenje smještajnih kapaciteta Nacionalnog parka „Sutjeska“.

„Svi mladi ljudi koji su ovdje potvrdiće da se, kada se jednom dođe na Sutjesku, uvijek vraća. Ovo je prelijep prostor i šteta je da do sada nije bio dovoljno iskorišten“, rekla je Tešanovićeva na Tjentištu gdje večeras prisustvuje početku trećeg Kampa prijateljstva.

Portparol Ferijalnog saveza Republike Srpske Karolina Karalić ističe da su popunjena sva mjesta u Hotelu „Mladost“ i u kampu.

„Spojili smo adrenalin, avanturu, dobru muziku i dobru zabavu. Očekujemo oko tri do četiri hiljade ljudi“, rekla je Karalićeva.

OK fest, koji je organizovao Ferijalni savez, počeo je muzičkim programom na stadionu sportsko-rekreativnog centra Sutjeska, a zvijezde prve večeri su grupa „Ortodoks Kelts“.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments