Tanjin razultat karijere

0

Paljanka, Tanja Karišik, članica Ski kluba Romanija, Pale odličnim nastupom i razultatom karijere juče je u italijanskom Martelu na sjajan način stavila tačku na do sada najbolju sezonu.
Na u subotu održanojj trci IBU kupa u Martelu u sprintu na 7. 5 kilometara u konkurenciji od 72 takmičarke osvojila je 19. mjesto i ostvarila je plasman karijere.

Sa vremenom 24:50,3. na vatrenoj liniji bez promašaja, perfektno 10 pogodaka od 10 pokušaja i zaostatkom od 1:45,3 u odnosu na pobjednicu Nadie Bielkine iz Ukrajine osvaja 91 poen i to je do sada najbolji razultat na međunarodnim takmičenjima BiH predstavnica u IBU kupu.

Tako Tanja na najbolji način potvrđuje da je stipendija Olimpijskog komiteta BiH za najbolje potencijalne takmičare za učešće na 23 ZOI u Pjngčangu 2018. stigla u prave ruke.

Trener Tomislav Lopatić, učesnik na pet zimskih olimpijada (dvije takmičar, tri kao trener) prezadovoljan je ovim razultatima svoje pulenke. Uloliko se ovakav ritam rada i treninga nastavi u narednom periodu Tanja bi mogla još i više jer je stasala kao takmičar, a ima i veliko međunarodno iskustvo.

Naredne sezone počinju kvalifikacije za olimpijadu u Koreji i Tomo očekuje da će norma biti ispunjena, a kao i do sada Pale na planetarnoj sportskoj smotri mladosti imati i svoje predstavnike.

U dobrom raspoloženju sada Tanja ide na zasluženi idmor, a za nove izazove motiva i ambicija neće nedostajati.

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare