Svi sokolački prvačići dobili ruksake i školski pribor

0

SOKOLAC – Načelnik sokolačke opštine Milovan Bjelica uručio je danas oko 120 školskih ruksaka i kompletan školski pribor za sve učenike prvih razreda Osnovne škole „Sokolac“.

Bjelica je poželio prvačićima uspjeh u obrazovanju i istakao da su u obezbjeđenju kvalitetnih školskih torbi i pribora opštini Sokolac i ove godine pomogli vojvođanski Sekretarijat za obrazovanje i sokolačka Visoka škola za uslužni biznis.

On je naglasio da je pojačana bezbjednost djece u školi, da je lokalna uprava pojačala video-nadzor, te da se ovih dana radi na vertikalnoj i horizontalnoj signalizaciji.

Bjelica je najavio da će u narednih dvadesetak dana lokalna uprava pripremiti svu dokumentaciju u saradnji sa resornim ministarstvom Republike Srpske i UNDP-om za početak realizacije projekta „Energetske efikasnosti“, koji podrazumijeva rekonstrukciju školske zgrade, utopljavanje, zamjenu krova, stolarije i fasade, te postavljanje ograde i uređenje školskog dvorišta.

Direktor Osnovne škole „Sokolac“ Divna Janković istakla je da je za dobre rezultate neophodna saradnja roditelja, učitelja i djece.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare