Sutra vanredna sjednica Skupštine akcionara

0

Predsjednik Nadzornog odbora Zavisnog preduzeća /ZP/ „Elektrodistribucija“ Pale Slavo Krajišnik zakazao je za sutra na Palama vanrednu sjednicu Skupštine akcionara ovog preduzeća na kojoj bi trebalo da bude izabran predsjednik Skupštine, razriješen sadašnji Nadzorni odbor i imenovan privremeni Nadzorni odbor preduzeća.

Na dnevnom redu ove sjednice nalazi se i razmatranje i donošenje Odluke o utvrđivanju uslova, standarda i kriterijuma za izbor članova Nadzornog odbora, razmatranje i donošenje Odluke o raspisivanju javnog konkursa za izbor i imenovanje članova Nadzornog odbora, kao i razmatranje i donošenje Odluke o imenovanju Komisije za izbor članova Nadzornog odbora Mješovitog holdinga „Elektroprivrede Republike Srpske“ – Matičnog preduzeća Trebinje – ZP „Elektrodistribucija“ Pale ispred Matičnog preduzeća i Fonda za restituciju Republike Srpske.

U slučaju da vanredna Skupština akcionara ne bude održana sutra, Krajišnik u pozivu navodi da bi ponovljena vanredna sjednica Skupštine akcionara trebalo da bude održana 25. decembra na istom mjestu, u isto vrijeme i sa istim dnevnim redom.

S obzirom da prethodna vanredna Skupština akcionara, koja je bila zakazana za 29. oktobar, nije održana zbog nedostatka kvoruma, sazvana je ponovljena vanredna sjednica Skupštine za 5. novembar, ali ni ona nije održana, takođe zbog nedostatka kvoruma.

Početak sutrašnje vanredne sjednice Skupštine akcionara ZP „Elektrodistribucija“ Pale zakazan je za 11.00 časova u zgradi ovog preduzeća na Palama.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare