Sutra skraćen rad dragostora, pekara i mesara

0

SOKOLAC – Opštinski Štab za vanredne situacije Sokolac zabranio je kretanje na području ove opštine u naredna tri dana od 12.00 do 5.00 časova, a sutra je dozvoljen rad samo dragstorima, pekarama i mesara, i to do 11.30 časova.

Naredba o zabrani kretanja donesena je danas u skladu sa ranijim zaključkom Republičkog štaba za vanredne situacije, prema kojem je zabranjeno kretanje od sutra u podne do subote, 2. maja, u 5.00 časova.

Zabrana kretanja biće na snazi od subote, 2. maja, u podne do nedjelje, 3. maja u 5.00 časova, te ponovo i u nedjelju od 12.00 do ponedjeljka, 4. maja, u 5.00 časova.

Ova mjera, kako je navedeno u naredbi Opštinskog štaba, ne odnosi se na zdravstvene radnike, lica kojima je neophodna zdravstvena pomoć, pripadnike policije, agencija za sprovođenje zakona i organizacija koje vrše javna ovlašćenja, koji su na zadatku, lica koja imaju potvrde i izdate dozvole za kretanje, te domaće i strane prevoznike u drumskom saobraćaju uz potrebnu dokumentaciju.

Drugom naredbom Štaba za vanredne situacije opštine Sokolac, zabranjena je djelatnost u vrijeme trajanja zabrane kretanja svim trgovinskim radnjama, dragstorima, pekarama, auto-mehaničarskim radnjama, auto-praonicama i ostalim zanatskim radnjama lične uslužne djelatnosti, subjektima koji se bave dostavom hrane, pijacama na otvorenom, benzinskim pumpama, poljoprivrednim apotekama i apotekama, osim u hitnim slučajevima kada građani mogu pozvati dežurnu apoteku na broj 066-297-514.

Ovom naredbom predviđeno je da sutra skraćeno mogu da rade samo dragstori, pekare i mesara.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare