Sutra počinje manifestacija “Tragom Svetosavlja”

0

ISTOČNO SARAJEVO – Kulturno-umjetnički program “Tragom Svetosavlja” u Istočnom Sarajevu počeće sutra i trajaće do 6. februara, a uključuje duhovne i kulturne pouke, izvorne pjesme, pjesme uz gusle, recitale, kao i dodatni prateći program.

Program “Tragom Svetosavlja”, koji je zvanično počeo na Savindan u Hramu Svetog Save u Blažuju, predstavlja projekat decentralizacije kulture u Istočnom Sarajevu i podsjećanje na duhovne i kulturne vrijednosti srpskog naroda, saopšteno je iz Kulturnog centra Istočno Novo Sarajevo.

Program manifestacije biće održan sutra u 18.00 časova u prostorijama Mjesne zajednice na Vracima, a u subotu, 2. februara, u 17.00 časova u prostorijama Mjesne zajednice u Tilavi.

U nedjelju, 3. februara u 11.00 časova program manifestacije biće održan u Parohijskom domu u Vojkovićima, u ponedjeljak, 4. februara, u 17.30 časova u Osnovnoj školi “Jovan Dučić” u Kasindolu, u utorak, 5. februara, u 18.00 časova u Kulturnom centru u Tilavi, te u srijedu, 6. februara, u 18.00 časova u Kulturnom centru u Istočnom Sarajevu.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments