Sutra na Jahorini skija više od 120 djece sa Sokoca

0

SOKOLAC – Sa Sokoca sutra na skijanje na Jahorinu odlazi 15. ski grupa sa više od 120 djece sa koordinatorima, rekao je Srni Dragan Renovica, glavni koordinator programa četvrte sezone besplatnog skijanja na Jahorini za djecu sa područja ove opštine.

On kaže da je za te potrebe obezbijeđen još jedan dodatni autobus, koji polaze sa poligona kod gradske pijace sutra u 8.00 časova.

„Do sada smo podijelili oko 876 ski-pasova za djecu sa Sokoca, što dovoljno govori o njihovoj zainteresovanosti za ovaj program koji se sprovodi bez problema“, naveo je Renovica.

On je izrazio zahvalnost Olimpijskom centru „Jahorina“, Vladi Republike Srpske, gradu Istočno Sarajevo i opštini Sokolac, koji su omogući djeci ove lokalne zajednice da besplatno skijaju na Jahorini, druže se sa vršnjacima u zdravom okruženju i zimske dane provode na najbolji način.

Prema njegovim riječima, zbog početka drugog polugodišta za djecu će do kraja skijaške sezone prevoz biti obezbijeđen vikendom sa polascima u 8.00 časova sa poligona kod Gradske tržnice, a povratak sa Jahorine je u 15.00 časova.

Predstavnici Olimpijskog centra „Jahorina“, grada Istočno Sarajevo i šest gradskih opština potpisali su 4. januara sporazume o besplatnom skijanju na Jahorini u zimskoj sezoni 2020/2021, za djecu sa područja ovih opština.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare