Sutra konkurs za izbor najljepšeg dvorišta, balkona i izloga

0
ilustracija

ISTOČNO SARAJEVO – Udruženje građana „Probudi se“ iz Istočnog Sarajeva sutra će raspisati konkurs za izbor najljepšeg dvorišta, balkona i izloga u opštinama Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo.

U saopštenju ovog udruženja navodi se da se prijeve mogu dostaviti do 25. septembra u pisanoj formi na adresu Udruženja, pozivom na broj telefona ili putem društvene mreže „Fejsbuk“.

Pobjednik će biti proglašen 5. oktobra u okviru manifestacije „Dani tikve“ koju, takođe, organizuje Udruženje građana „Probudi se“ iz Istočnog Sarajeva s ciljem promocije proizvodnje zdrave hrane i pića, poljoprivrede i preduzetništva kao i upotrebe tikve u ljudskoj ishrani kao jedne od najzdravijih kultura.

Komisija će da izabere po tri najljepša dvorišta, balkona i izloga, a prva nagrada iznosi 100 KM za svaku kategoriju.

„O prijavama na konkurs odlučivaće komisija cijeneći kreativnost, raznolikost biljaka, boja, odabir i aranžman cvijeća, dodatne sadržaje i opšti izgled. Bitno je naglasiti da obavezni dio dekora mora biti jedna ili više tikava koje će svojim kvalitetom i lijepim izgledom simbolizovati događaj“, navedeno je u saopštenju.

Šesti „Dani tikve“ biće održani 5. i 6. oktobra na platau kod Tržnog centra „Bingo“.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare