Субота уз слабе падавине, нед‌јеља са сунчаним интервалима

0

БАЊАЛУКА – У Републици Српској током викенда биће промјенљиво вријеме – сутра облачно уз слабе падавине, а у нед‌јељу, 19. новембра, са сунчаним интервалима и топлије, прогноза је Републичког хидрометеоролошког завода.

Сутра ће у централним и источним пред‌јелима облачност доносити слабе падавине – у нижим пред‌јелима кишу, а у вишим сусњежицу и снијег, а максимална температура ваздуха биће од четири на западу до 10 на југу, у вишим пред‌јелима од минус један степен Целзијусов.

У нед‌јељу, 19. новембра, биће промјенљиво облачно са сунчаним интервалима и мало топлије вријеме, а максимална температура ваздуха биће од шест у централним пред‌јелима до 11 на југу, у вишим пред‌јелима од три степена Целзијусова.

У понед‌јељак, 20. новембра, јутро ће бити углавном хладније, уз краће сунчане интервале и суво у већини крајева, а увече јача облачност која ће донијети кишу. Максимална температура ваздуха биће од седам на западу до 15 степени на истоку, у вишим пред‌јелима од пет степени Целзијусових.

(www.palelive.com / Срна)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare