Studentsko veče u novoj zgradi EFIS-a

0

Povodom 60 godina postojanja i 20 godina rada u sastavu Univerziteta u Istočnom Sarajevu u periodu od 27. do 29. novembra 2013. godine Ekonomski fakultet Pale organizovaće niz prigodnih manifestacija kojima će godišnjica biti obilježena.

Jedna od tih manifestacija je i Studentsko veče koje će biti održano 27. novembra s početkom u 19.00 časova u novoj zgradi Ekonomskog fakulteta.

Povodom 60 godina postojanja i 20 godina rada u sastavu Univerziteta u Istočnom Sarajevu u periodu od 27. do 29. novembra 2013. godine Ekonomski fakultet Pale organizovaće niz prigodnih manifestacija kojima će godišnjica biti obilježena. Jedna od tih manifestacija je i Studentsko veče koje će biti održano 27. novembra s početkom u 19 časova u novoj zgradi Ekonomskog fakulteta.

Studentska organizacija Ekonomskog fakulteta je, zajedno sa studentima i uz podršku matičnog fakulteta, pripremila kulturno-zabavni program. Prisutni će imati priliku da uživaju u muzičkom, glumačkom i modnom dijelu večeri za koje će se pobrinuti studenti i osoblje fakulteta.

Studentsko veče je otvorenog tipa i svi oni koji žele da prisustvuju, a nisu studenti Ekonomskog fakulteta su dobrodošli!

U petak, 29. novembra, studenti Ekonomskog fakulteta organizovaće i sportski dan u sportskoj dvorani “PEKI” na Palama.

Iz Saveza studenata EFIS-a pozivaju kolege sa ostalih fakulteta, mlade ljude i sve koji imaju želju da im se pridruže u proslavi useljenja u novu zgradu i velikog jubileja fakulteta.

(www.palelive.com / ues.rs.ba)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments