Street dance workout u Palama

0

U utorak, 11. marta, u 18:00 časova u Sportsko-poslovnom centru “Peki” u Palama počinje nova vrsta treninga Street dance workout idealan za skidanje suvišnih kilograma i oblikovanje tijela.

Street dance workout je vrsta treninga koja podrazumijeva isključivo upotrebu plesnih koraka. Zastupljeni su svi moderni plesni stilovi, ali prije svega hip-hop i disco-dance. Trening je osmišljen tako da se počinje u nešto sporijem, hip-hop, a završava u brzom disco i house ritmu. Kako trening odmiče, tako se tempo ubrzava, kako bi se svi mišići postepeno uključivali u rad.

Treninzi se nadograđuju, pokreti i koraci se iz treninga u trening dopunjavaju i mijenjaju, kako bi se nove grupe mišića aktivirale, tako da nema opasnosti od monotonije i zasićenja. Osim što je koristan za tijelo, podstiče dobro raspoloženje, pa se preporučuje svima koji vole ples, dobar ritam i druženje.

Za sada su predviđeni termini za odrasle, ali u planu je i street dance workout za djecu. Treninzi će se održavati tri puta sedmično u Sportsko-poslovnom centru “Peki” u Palama, utorkom i četvrtkom od 18:00 do 19:00, i nedjeljom od 12:00 do 13:00. Vođa treninga je Slađana Klačar, dugogodišnji street dance koreograf i višestruki šampion Bosne i Hercegovine u hip-hop, disco-dance i disco-show kategorijama.

Info telefon 065 989 200.

(www.palelive.com)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments