Stop vozilima u gradsku plažu

0

ZVORNIK – Zvornička komunalna policija postavila je na gradskoj plaži rampu i znak zabrane za saobraćaj, u cilju završetka radova na uređivanju ove plaže i omogućavanja građanima što bolje uslove sunčana i kupanja.

Načelnik komunalne policije Goran Pisić rekao je novinarima da će prolaz u gradsku plažu biti omogućen samo vozilima uz posebne dozvole za obavljanje privredne djelatnosti, odnosno pružanje ugostiteljskih usluga tokom određenih manifestacija.

On je dodao da će kontrolu zabrane saobraćaja vršiti komunalna i saobraćajna policija.

“Nesavjesne vozače zbog parkiranja na zelene površine komunalna policija će kažnjavati sa 30 KM, dok će saobraćajna policija kažnjavati sva lica koja ne poštuju zabranu saobraćaja“, rekao je Pisić.

U okviru radova, gornji dio gradske plaže dobio je nov, ljepši izgled, posut je sitni šljunak, okresano drveće, dok su postavljene i kante za otpad.

Iz opštine Zvornik najavljeno je da će u narednih nekoliko dana biti urađena javna česma i postavljena dva tuša, a sve s ciljem da se gradska plaža dovede u optimalno stanje za odmor, rekreaciju i kupanje.

(www.palelive.com / Srna / foto: zvornikdanas)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments