Stevanović predao ključ grada mališanima iz vrtića

0

ZVORNIK – Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović danas je mališanima Dječijeg vrtića „Naša radost“ simbolično uručio ključ grada, povodom manifestacije Nedjelja djeteta.

Stevanović je u okviru navedene manifestacije simbolično djeci iz starije vrtićke grupe predao i gradske funkcije – „gradonačelnika“, „zamjenika gradonačelnika“, „šefa kabineta“, „načelnika odjeljenja“, „predsjednika Skupštine grada“, „sekretara Skupštine“, „šefova službi“ i druge.

„U okviru ove manifestacije simbolično sam uručio ključ grada na nedjelju dana malom `gradonačelniku` Bogdanu Pepiću“, rekao je Stevanović i dodao da je ključ grada priznanje koje će ubrzo biti ustanovljeno i biće dodjeljivano najzaslužnijim ljudima koji su zadužili ili zadužuju ovaj grad.

Stevanović je zahvalio djeci iz vrtića, direktoru ove ustanove, vaspitačima na posjeti Gradskoj upravi, izrazivši zadovoljstvo što se sreo sa onima koji su najveće blago, a to su djeca.

Nakon druženja sa mališanima koji su obećali da će brinuti o svom gradu dok su „na funkcijama“, Stevanović je istakao da se od djece, slušajući njihove želje, ima šta da nauči, obećavši da će ubrzo neke od njihovih želja realizovati.

Direktor Dječijeg vrtića „Naša radost“ Vukomir Stanković istakao je će u okviru Nedjelje djeteta, koja je počela danas i trajaće do nedjelje, 8. oktobra, svaki dan biti organizovana neka od manifestacija.

U okviru druženja, mališani su gradonačelniku poklonili sliku koju su nacrtali, a gradonačelnik je njima uručio slatke poklone.

Nedjelja djeteta tradicionalno se u svijetu održava prve sedmice u oktobru.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare