Stevanović očekuje realizaciju novih projekata

0

ZVORNIK – Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović ocijenio je danas da je godina koja je na izmaku bila uspješna, te da očekuje da će u narednoj godini biti nastavljen trend dobrog rada Gradske uprave i realizacije novih projekata.

„Smatram uspješnom ovu godinu, u njoj je rast zapošljavanja nastavljen i to je najvažniji trend na koji sam posebno ponosan“, rekao je Stevanović i izrazio očekivanje da će tako biti nastavljeno i u sljedećoj godini.

On je u obraćanju odbornicima Skupštine grada Zvornika rekao da očekuje još investitora, te završetak započetih projekata, ali i realizaciju novih.

„Tu, između ostalog, mislim na rekonstrukciju mosta kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića, koji preko Drine povezuje Mali Zvornik i Zvornik, jer smo konačno dobili i posljednju potrebnu saglasnost za izdavanje građevinske dozvole za potrebne radove kako bi ovaj most u narednoj godini dobio novi izgled“, rekao je Stevanović.

Ističući da očekuje i izgradnju nove zgrade Gradske uprave, Stevanović je rekao da će biti završeni i radova na proširenju prostora u zgradi Osnovnog suda s ciljem formiranja Okružnog suda, Okružnog javnog tužilaštva, Osnovnog privrednog suda i Pravobranilaštva.

„Nastavićemo projekte u oblasti vodosnabdijevanja u preostalom dijelu na teritoriji grada, te na putnoj i svakoj drugoj infrastrukturi gdje to bude potrebno“, rekao je Stevanović.

On je zahvalio svima koji su doprinijeli dobrim rezultatima, prije svega saradnicima, zamjeniku gradonačelnika Bojanu Ivanoviću, odbornicima, kao i svim sugrađanima koji su svojim sugestijama i prijedlozima učestvovali u donošenju odluka u intersu svih građana.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare