Stefanu Bajagiću priznanje Saveza planinara Srpske

0
Stefanu Bajagiću priznanje Saveza planinara Srpske

SOKOLAC – Skupština Planinarskog saveza Republike Srpske dodijelila je Pohvalu za izuzetnu angažovanost i razvoj planinarskog sporta Stefanu Bajagiću /17/, članu sokolačkog Planinarskog društva „Glasinac“.

Delegat ove skupštine Željko Delić sa Sokoca preuzeo je pehar za osvojeno treće mjesto ekipe „Glasinca“ u planinarskoj orijentaciji.

„Savez je dodijelio pehare za najuspješnije ekipe u Ligi Republike Srpske u planinarskoj orijentaciji i priznanja pojedincima, pa sam imao čast da peuzmem pehar za osvojeno treće mjesto u planinarskoj orijentaciji naše ekipe i priznanje mladom planinaru Stefanu Bajagiću, članu planinarskog društva `Glasinac`“, rekao je Delić Srni.

On je izrazio zahvalnost Planinarskom savezu Srpske što je prepoznao rad i dobre rezultate sokolačke ekipe i pojedinaca i pohvalio ovogodišnjeg domaćina skupštine Saveza – Planinarsko društvo „Ozren Kraljica 883“ iz Petrova.

Delić je naglasio da je na godišnjoj sjednici Skupštine Planinarskog sveza Republike Srpske, koja je održana 24. februara u Petrovu, usvojen finansijski i izvještaj o radu u 2017. godini, te plan rada i kalendar aktivnosti Saveza za ovu godinu.

Najaktivniji član Planinarskog društva „Glasinac“ Stefan Bajagić učestvovao je 24. februara u akciji Planinarskog saveza Srbije zajedno sa 1.000 planinara iz Srbije, Rumunije, Makedonije i Republike Srpske u osvajanju vrha Trem /1.810 metara/, najviše kote Suve planine.

U sokolačkom Planinarskom društvu zahvaljuju Novici Koromanu iz Planinarskog društva „Šošana“ sa Pala koji je organizovao učešće planinara Sarajevsko-romanijske regije u akciji osvajanja Trema.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments