Staza „Zaga trejl“ okupila ljubitelje brdskog biciklizma

0

ROGATICA – Ivan Kuliš iz Kreševa pobjednik je takmičenja u brdskom biciklizmu „Zaga trejl“ u Zaganovićima kod Rogatice, na kojem je učešće uzelo 15 takmičara iz Republike Srpske i Federacije BiH.

Drugo i treće mjesto osvojili su Kerim Dizdarević iz Sarajeva i Željko Laštro iz Kiseljaka, rečeno je Srni u klubu „Gouts milk kru“ /Goat`s Milk Crew/, organizatoru ove trke.

Ognjen Limić iz ovog kluba rekao je da su kiša i grad u popodnevnim časovima otežali takmičenje na stazi u Zaganovićima i prouzrokovali nekoliko padova takmičara, ali da se ipak odvijalo prema programu i svim pravilima.

Limić je naveo da je staza dugačka do 600 metara, uz visinsku razliku 100 do 200 metara sa svim drugim elementima potrebnim za trenig i takmičenje.

Prema njegovim riječima, takmičenje je održano na stazi za treniranje, zabavu i takmičenje „Zaga trejl“, koju je nedavno, uz podršku opštine Rogatica, uredila grupa mladih iz ovog mjesta, okupljenih u klubu „Gouts milk kru“.

Klub „Gouts milk kru“ ima 15 članova, od kojih najmlađi ima 10, a najstariji 25 godina i već su po rezultatima bili zapaženi na takmičenju „Bjela DH-2021“ na Bjelašnici.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare