Startuju košarkaši Obilića

0

Tokom vikenda startuje košarkaški drugoligaški „Istok“ RS i poslije dužeg vremena paljanski košarkaši vraćaju se zvaničnom takmičenju.

Novoosnovani KK „Obilić“ na premijeri će dočekati sastav OKK „Leoter“ iz Trebinja. Meč je na rasporedu u subotu 13. februara sa početkom od 19.00 časova u dvorani „Peki“.

Ohrabreni dobro obavljenim pripremama, Paljani se raduju početku takmičenja. Pod budnim okom trenara Bojana Miloševića vrijedno su trenirali: Oliver Klačar, Igor Gordić, Petar Šurbat, Goran Vidović, Dejan Stanišić, Ognjen Ninković, Radovan Rebić, Vladan Nikolić, Stefan Slijepčević, Dušan Karišik, Đorđe Todorović, Bojan Milošević i Dejan Vuksanović te spremno i sa puno motiva ulaze u predstojeće okršaje.

Iz „Obilića“ poručuju da neće biti lako, a uz maksimalni respekt prema stasitim Trebinjcima vjeruju u svoju snagu te da će uz čvrstu i pokretljivu odbranu, strpljiv napad i dobar skok pod oba koša, malo sportske sreće, ostvariti željeni razultat.

Pitaće se i gosti koji dolaze bez bijele zastave te se očekuje uzbudljiva i neizvijesna košarkaška predstava. Psihološki stabilnija ekipa biće bliža pobjedi.

Ovom prilikom pozivamo ljubitelje sporta iz Pala, a posebno košarke da sa tribina podrže domaći sastav u nastojanju da ostvari povoljan razultat.

U drugom meču prvog kola u Vojkovićima snagu odmjeravaju KK“ Igman“ Istočna Ilidža i KK „Sokolac“.

(www.palelive.com)

Autor:

Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji „border“ na Palama.

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare