Stabilni vitalni parametri kod dječaka

0

Petogodišnji dječak čiji su inicijali N.V, koji je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Lapišnica – Pale, nalazi se na Odjeljenju intenzivne njege Klinike za neurohirurgiju, samostalno diše i stabilnih je vitalnih parametara, potvrdila je Srni portparol Kliničkog centra Koševo Biljana Jandrić.

Ona je navela da operativni zahvat nije izvršen niti je planiran, kao i da ne može dati više informacija dok dječak ne izađe sa Odjeljenja intenzivne njege.

Jandrićeva je rekla da je sinoć oko 17.50 časova u bolnicu dovezen dječak sa kontuzijom glave i vrata i krvarenjem u mozgu.

Dječak je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 17.30 časova na putu Lapišnica – Pale.

Portparol Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo Danka Tešić rekla je Srni da su u ovoj saobraćajnoj nesreći poginuli vozač džipa Enes Suljić /46/, pripadnik Policijske uprave iz Novog Sarajeva, i suvozač Jelena Vučićević /36/.

„Do nesreće je, najvjerovatnije, došlo kada je prikolica teretnog motornog vozila, koje se kretalo iz pravca Pala prema Sarajevu, prešla na suprotnu traku i udarila u `džip`“, rekla je Tešićeva.

Ona je istakla da je uhapšen vozač teretnog vozila sa prikolicom Branko Velkovski, te da alkotestiranjem kod njega nije utvrđeno prisustvo alkohola u krvi, ali da je tužilac naložio ispitivanje tehničke ispravnosti vozila.

Tešićeva je naglasila da je u saobraćajnoj nesreći učestvovao i automobil „pasat“ koje se kretao iza džipa i koji je udario u zemljeno uzvišenje da bi izbjegao udes.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare