Srpski tablet Tesla Tab L7 po nevjerovatnoj cijeni!

0

Prvi srpski tablet koji nosi ime velikog srpskog naučnika Nikole Tesle – Tesla Tablet 785 je unio pravu pometnju na domaćem tržištu, ponudivši u jednom paketu nekoliko snažnih aduta.

Tesla je ovoga puta dodao još jedan model u svoju ponudu Tesla Tab L7, koji bi u ovoj cjenovnoj kategoriji trebao biti što i Tesla Tablet 785 u višoj.

Tablet ima ekran veličine od 7 inča i rezolucije od 1024×600 piksela. Zasnovan je na Intel platformi i procesoru Atom Z2520 (1M Cache, 1.20 GHz). Posjeduje čak 2 GB RAM-a, što je za multitasking pravo uživanje, što rješava problem otvaranja većeg broja internet stranica koje je često problematično i kod mnogo skupljih modela. Posjeduje 8GB interne memorije i ako je to nedovoljno moguće je proširiti mikro SD karticom do 32 GB. Prednja kamera je 0,3 Megapiksela, zadnja 2.0 Megapiksela. Na uređaju je instaliran Android Kit Kat 4.4.2.

Uz maksimalno osvjetljenje, uključen WiFi i reprodukcija FullHD video materijala uspio je izdržati skoro 4 časa, što garantuje baterija Lithium Polymer 3000mAh.

U pakovanju se nalazi i punjač velike snage sposoban da tablet napuni za 2 sata, tu je razdvojivi micro USB kabal, uputstva, garancija na 2 godine i OTG adapter.

Tesla Tablet L7 se radi u dvije boje, crnoj i bijeloj i djeluje sigurno i elegantno. L7 se malo grije i pod najjačim opterećenjem.

Mana proizvoda ovog cjenovnog ranga je što nema GPS u sebi, pa ga nećete moći koristiti za navigaciju, kao ni blic na kameri.

Tesla L7 je uređaj koji nadmašuje konkurenciju jer za cijenu od 150 KM, nudi odličan procesor, IPS ekran, 2 GB RAM-a i Android KitKat 4.4 koji do sada nisu bili namenjeni višim kategorijama pa je Best Buy u ovoj cjenovnoj konkurenciji.

Cijena 149,90 KM sa PDV-om!

NF-tel d.o.o.
Srpskih ratnika b.b.
71420 Pale
office@nf-tel.com
057 222 777

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare