Sportski klubovi da dostave zahtjeve za dodjelu sredstava

0

ISTOČNA ILIDŽA – Opština Istočna Ilidža uputila je poziv sportskim klubovima i sportskim udruženjima da dostave izvještaj o radu za ovu godinu, kao i popunjene aplkacije s ciljem praćenja i sagledavanja stanja sporta u ovoj lokalnoj zajednici, te planiranja budžetskih sredstava za sljedeću godinu.

„Rok za podnošenje aplikacija je 16. januar iduće godine. Klubovi koji ne dostave potrebanu dokumentaciju za dodjelu sredstava, kao i oni klubovi koji ne dostave dokumentaciju za pravdanje utrošenih sredstava iz prethodne godine, neće ući u raspodjelu sredstava za 2023. godinu“, navedeno je na zvaničnoj stranici opštine Istočna Ilidža.

Obrasci-aplikacije za dodjelu sredstava i za pravdanje utrošenih sredstava se mogu preuzeti u opštini Istočna Ilidža u Odjeljenju za privredu i društvene djelatnosti.

Javni poziv sa uslovima za dobijanje podsticaja objavljen je na internet stranici opštine, a više informacija zainteresovani mogu da dobiju putem telefona ili u Odjeljenju za privredu i društvene djelatnosti opštine Istočna Ilidža.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare