Spoj na napojnoj jedinici računara izazvao požar u preduzeću tekstila

0
Ilustracija

ISTOČNO SARAJEVO – Uzrok požara koji je zahvatio prostorije preduzeća tekstila u Istočnom Novom Sarajevu jeste spoj na napojnoj jedinici računara, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Povrijeđenih nije bilo, ali je izgorjelo 18 mašina za šivenje i veća količina materijala, kao i sprat objekta, koji je u potpunosti izgorio.

Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo u nedjelju, 2. maja, oko 23.00 časa prijavljeno je da u Ulici vojvode Radomira Putnika u Istočnom Novom Sarajevu gori krovna konstrukcija na prostoriji preduzeća tekstila.

Nakon što su Vatrogasna brigada Istočno Sarajevo i vatrogasne jedinica Pale i Kantona Sarajevo ugasile požar, policijski službenici izvršili su uviđaj na licu mjesta u prisustvu sudskog vještaka i tom prilikom konstatovali da je do požara došlo usljed spoja na napojnoj jedinici računara.

U toku protekla 24 časa na području Policijske uprave Istočno Sarajevo prijavljena su tri krivična djela, registrovana su dva narušavanja javnog reda i mira, a dogodile su se dvije saobraćajne nezgode.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare