Spajić i Golić nastupili u Sankt Galenu

0

Članovi Kluba borilačkih sportova „Deveta četa“ Pale Zoran Spajić i Miloš Golić nastupili su na reviji borilačkih sportova u Sankt Galenu u Švajcarskoj.

Zoran Spajić je radio meč protiv Robina Vilhabera koji se prije godinu dana borio za profesionalnu titulu sa Milošem Golićem u Palama, dok je Golić meč večeri radio sa Lukasom Dijethelmom.

U veoma teškom meču, gdje su odlučivale nijanse Spajić je izgubio sudijskom odlukom 2:1, dok je meč Golića i Dijethelma završen neriješeno, ali je pehar pobjednika sudijskom odlukom pripao Goliću.

„Zoran Spajić je odradio dosta težak meč sa Robinom Vilhaberom koji se prošle godine borio protiv mene za svjetsku titulu i koji je bio teži tri kilograma od Zorana. Moj meč sa dvostrukim profesionalnim prvakom svjeta je bio veoma težak i nisam se nadao da će sudije da borbu proglase neriješeno, a još manje sam se nadao da će meni da dodijele veliki pobjednički pehar“, prenio je utiske iz Švajcarske Golić.

Golić se zahvalio Opštini Pale na podršci i klupskom kolegi Draganu Rajiću.

Članovi KBS „Deveta četa“ su uporedo nastupili na Balkanskom prvenstvu koje je održano u Novom Bečeju. Tri člana Manojlo Đurić osvojio je zlatnu medalju, Dragomir Veselinović srebrenu medalju, obojica u juniorskom uzrastu, dok se zlatom okitio i kadet Luka Lopatić.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare