Sonja Karadžić Jovičević promovisala izborne ciljeve

0

Kandidat za narodnu skupštinu Republike Srpske Sonja Karadžić Jovičević i opštinski odbor SDS-a Pale danas su na paljanskoj Promenadi promovisali svoj izborni program i iskoristili vrijeme za komunikaciju sa građanima.

Sonja Karadžić Jovičević je izrazila zadovoljstvo i nadu da će se u budućnost što češće susretati sa sugrađanima.

„Mislim da je što se predstojećih izbora tiče stanovništvu Pala sve jasno. Moje interesne zone su porodica, omladina i zdravstveni sistem i ja ću se zalagati za vraćanje značaja porodice, pružanju pomoći mladim bračnim parovima, trudnicama, porodiljama, planskom usmjeravanju omladine, za kvalitetan i efikasan zdravstveni sistem“, izjavila je Jovičevićeva.

„Sonja Karadžić Jovičević je izabrala lijep način za promovisanje ideje stranke. Ovo je lijepa najava za centralni predizborni skup Srpske demokratske stranke i očekujemo da odziv sugrađana bude kao i uvijek, izuzetno dobar. Nadamo se da ćemo 12. oktobra ubjedljivo pobijediti“, istakao je načelnik opštine Pale i predsjednik OO SDS Pale Miodrag Kovačević.

Centralni izborni skup Srpske demokratske stranke će biti održan u ponedjeljak 6. oktobra u 20.00 časova na paljanskoj Promenadi.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/sonja-karadzic-jovicevic-30-sep-2014/] width=[87] height=[87] title=[Sonja Karadžić Jovičević promovisala izborne ciljeve] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb87_] thumb_cache_dir=[thumbs87] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com / B.P.)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare