Sokolački atletičari osvojili pet medalja na MOSI

0

SOKOLAC – Sokolački atletičari osvojili su danas jednu zlatnu, dvije srebrne i dvije bronzane medalje na 58. Međuopštinskim omladinskim sportskim igrama /MOSI/ u Kolašinu, rekla je Srni član ekipe sportista opštine Sokolac Vera Mijatović.

Zlato je osvojio Aleksandar Lučić u bacanju koplja, srebro je pripalo Ratku Đuroviću u bacanju koplja, a bronzana u bacanju diska.

Mihajlo Memedović je bio drugi u disciplini troskok i ponio srebrnu medalju, a Mladeni Petrušić Krajišnik pripala je bronzana medalja u skoku udalj.

Mijatovićeva je dodala da se sutra nastavlja takmičenje i da Sokočani očekuju još medalja od sportista koji predstavljaju ovu opštinu na ovim MOSI 2023.

Sa Sokoca je u Kolašin otputovalo 25 učesnika. Nastupaju sa pet ekipa, u atletici za muškarce i žene, planinarstvu, streljaštvu za muškarce i žene, te u streljaštvu sa ženskom ekipom.

Ova sportska manifestacija, koja tradicionalno okuplja sportiste iz tridesetak opština sa tromeđe Srbije, Crne Gore i BiH, otvorena je juče u Kolašinu i trajaće do nedjelje, 9. jula.

(www.palelive.com/Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare