Sokolac: Svečani defile maturanata (foto)

0

Sinoć je na Sokocu održano matursko veče za 49. generaciju maturanata srednjoškolskog centra. Defile je krenuo ispred zgrade opštine Sokolac, gdje se okupio veliki broj građana Sokoca. Laganim korakom maturanti su se prošetali sokolačkim ulicama, nakon čega je priređeno matursko veče do ranih jutarnjih časova.

Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica je dan prije uručio skromne poklone najboljim učenicima. Budućim brucošima je poželio mnogo uspjeha.  

– Čast mi je da sam danas ovdje i da imamo tu mogućnost da se bolje upoznamo i razgovaramo. Poželio bih vam mnogo uspjeha u daljem školovanju. Uvijek ćete imati podršku ove lokalne zajednice. Vašim primjerom želimo da utičemo i na buduće generacije, jer vi ste ponos ovog grada. Dok je vas takvih, ova sredina će imati budućnost, a mi ćemo sve učiniti da se revanširamo, rekao je Bjelica.

Srednjoškolsko obrazovanje u Sokocu završilo je 165 učenika na smjerovima gimnazija, drvni tehničar, šumarski tehničar i stolar.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/defile-maturanata-sokolac-2013/] width=[54] height=[54] title=[Sokolac: Svečani defile maturanata] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare