SNSD: Vlada ulaže u razvoj istočnog dijela Srpske

0

Vlada Republike Srpske je u posljednje četiri godine u istočni dio Srpske uložila sredstva i realizovala projekte više nego sve vlade SDS-a zajedno u protekle dvije decenije, dok PDP nije uložio nigdje ništa, ocjenjuje SNSD na Palama. Predsjednik OO SNSD Pale Risto Jokić rekao je danas na konferenciji za novinare da Vlada Republike Srpske, sa SNSD-om na čelu, ulaže i realizuje desetine miliona KM u opštinu Pale.

“Tako su nikle i niču nove adekvatne rentabilne sportske dvorane, škole i fakulteti, nova oprema na Jahorini, strateška dionica puta Istočno Novo Sarajevo – Pale, koju SDS i PDP nisu ni smjeli da započnu 20 godina”, rekao je Jokić.

Koordinator za informisanje OO SNSD-a na Palama Željko Stojanović rekao je da je krajnje vrijeme da se vlast promijeni.

“Sa njima jednostavno neće i ne može biti nikakvih promjena, niti pomaka”, naveo je Stojanović.

On je istakao da su vlasti na Palama u protekle četiri godine imali su 40 miliona KM u opštinskom budžetu i upitao šta je urađeno sa tim novcem.

Stojanović je kritikovao “bezuspješne pokušaje čelnika SDS-a i PDP-a na Palama i vlasti grada Istočno Sarajevo da se odbrane od argumentovanih optužbi” zbog toga što su za pse i smještaj pasa u Istočnom Starom Gradu gdje je na vlasti SDS dali 220.000 KM, a za ljude i njihov život u Trnovu i na Sokocu 10.000 KM, odnosno 2.000 KM.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments