SNSD: Projekti Vlade Srpske – ozbiljan iskorak

0

Predsjednici opštinskih odbora SNSD-a Sarajevsko-romanijske regije poručili su da projekti koje je Vlada Republike Srpske posljednjih godina realizovala u ovdašnjim opštinama predstavljaju ozbiljan iskorak u razvoju ovog kraja, koji se ne može omalovažiti neobjektivnim i neargumentovanim kritikama opozicije u Srpskoj.


U saopštenju, objavljenom nakon sastanka ovih opštinskih odbora na Palama, navodi se da je opozicija svoju nemoć, neznanje i bezidejnost manifestovala i napuštanjem posljednje sjednice Narodne skupštine Republike Srpske.

Na sastanku je ukazano na činjenicu da je na ovom području u različite projekte uloženo više od stotinu miliona maraka, kao i da je republička vlast predvođena SNSD-om ovdje realizovala neke poduhvate koji su predstavljali svojevrstan generacijski san, kao što su izgradnja tunela Stambulčić ili sveobuhvatna modernizacija primarnih sadržaja na Jahorini.

Predsjednici ovdašnjih opštinskih organizacija SNSD-a, koji su najavili da će ovakvi sastanci ubuduće biti održavani svakog mjeseca, naglasili su da će privrednike, ali i građane uopšte podrobnije informisati o svim mjerama koje Vlada Republike Srpske provodi s ciljem rasterećenja privrede i unapređenja ukupnog ambijenta.

“Smatramo da će cijeli set mjera, koji je projektovala Vlada Republike Srpske, dati mogućnost privredi da bude likvidna, što će, opet, zaposlenima pružiti dodatnu sigurnost da će zadržati posao, te istovremeno omogućiti i otvaranje novih radnih mjesta”, poručili su oni.

Predsjednici opštinskih odbora SNSD-a sa područja Sarajevsko-romanijske regije uvjereni su da će ciljevi, postavljeni ovim ambicioznim planom i Ekonomskom politikom za 2014. godinu, biti ostvareni, što će građani uskoro moći jasno da prepoznaju.

(www.palelive.com / Srna)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments