Skijanje na otvaranju sezone na Jahorini

0

Na Jahorini će sutra svečano biti otvorena zimska turistička sezona. Zimsku sezonu svečano će proglasiti otvorenom ministar trgovine i turizma Republike Srpske Predrag Gluhaković, gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Samardžija i direktor Olimpijskog centra „Jahorina“ Velibor Lazarević.


Oni će se u 11.00 časova u hotelu „Bistrica“ obratiti medijima, a nakon toga i zvanicama na otvaranju sezone, saopšteno je iz Olimpijskog centra „Jahorina“.

Zabavno-muzički program biće održan na platou kod šestosjeda „Ogorjelica jedan“ kod hotela „Košuta“, u okviru kojeg će posjetioce od 11.00 do 15.00 časova zabavljati grupa „Beogradski sindikat“.

U okviru otvaranja zimske turističke sezone na Jahorini, sarajevska grupa „Regina“ sviraće od 17.00 do 21.00 čas u klubu „Bistrica“ u istoimenom hotelu, a promovisaće i svoj album „Lajv“ sa koncerta održanog u julu u Sarajevu, te autobiografsku knjigu grupe koju je napisao njen frontmen Aleksandar Čović sa ostalim članovima benda.

Ulaz je besplatan za sve posjetioce kluba „Bistrica“, koji će na poklon dobiti knjigu i CD grupe „Regina“.

Olimpijski centar „Jahorina“, u skladu sa uslovima koje određuju vremenske prilike, ulaže maksimalne napore pokušavajući da putem sistema osnježavanja obezbijedi uslove za početak skijanja na nekim od popularnih ski-staza.

Najavljeno je da će ski-lift Poljice biti u funkciji za skijaše i bordere, a ski-pas koštaće 15 KM za odrasle i 12 KM za djecu.

Radno vrijeme ovog ski-lifta je od 9.00 do 16.00 časova.

Osim ski-lifta, u funkciji će, od 10.00 do 15.00 časova, biti i šestosjed Ogorjelica, a cijena karte za panoramsku vožnju do vrha Jahorine je sedam KM.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare