Ski centar „Ravna planina“ privlači sve više gostiju

0

Snijeg koji je ovih dana padao, a uz to i niske temperature koje su omogućile da sistam za vještačko osnješevanje bude u punom pogonu omogićili su da popularno paljansko skijalište Ski centar „Ravna planina“ sija u nalljepšem sjaju.

Staza u dužini od 1.200 metara se dodatno osnježava i sada je u cijela u funkciji. Međutim, najviše radosti djece izaziva dječiji zimski ski vrtić.

U novoj sezoni, uprkos problemima sa snijegom, skijanje u ovom centru nije bilo u funkciji samo dva dana, što je veliki uspjeh imajući u vidu probleme koje su zadesili sve skijaške centre u Evropi.

Novost od ove sezone je i noćno skijanje, koje polako postaje prepoznatljivo, te je odlična zabava zimi u večernjim časovima.

Ski centar „Ravna planina“ privlači sve više gostiju.https://www.palelive.com/aktuelnosti-pale/ski-centar-ravna-planina-privlaci-sve-vise-gostiju

Posted by www.palelive.com on Wednesday, January 20, 2016

(www.palelive.com)

Autor:

Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji „border“ na Palama.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/skijanje-ravna-planina-jan-2016/] width=[54] height=[54] title=[IME GALERIJE] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}


Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare