Ски-бајк – нова зимска атракција

3

Олимпијски центар „Јахорина“ представио је још једну модерну атракцију за ову зимску сезону, а ријеч је о ски-бајку, који је у основи брдски бицикл са скијама умјесто точкова.

Ова револуционарна дисциплина обухвата најзабавније елементе скијања и брдског бициклизма и идеална је хибридна активност за све љубитеље било које од двије дисциплине, саопштено је из Олимпијског центра „Јахорина“.

Из Олимпијског центра су оцијенили да ће најновији тренд зимских адреналинских спортова подићи ужитке и радости сњежних падина на ниво који је донедавно био потпуно непознат.

„Док бициклизам помаже у развоју концентрације и координације код д‌јеце, дисциплина ски-бајк то подиже на још већи ниво јер возач цијелим тијелом маневрише по сњежним површинама“, истакнуто је у саопштењу.

Олимпијски центар „Јахорина“ на располагању има 10 ски-бајкова, а изнајмљивање је могуће искуључиво на полигону „Трново“, уз полигонску карту.

Цијена изнајмљивања ски-бајка је један час 30 КМ, два часа 50 КМ и три часа 70 КМ.

(www.palelive.com / Срна)

Прати тему
Обавијeсти мe о
3 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Uskoro samo će se samo to biciklo moći voziti…

Шта има горе за 10 КМ осим кифле, а заборавио сам горе се не може ни ући за 10 КМ?

Pravo „jeftino“ 30,00 kM za jedan čas iznamljivanja, pa to je čitava dnevnica za projektovanu minimalnu platu od 900,00 KM. Za proletere i radničku klasu ići i gostovati na Jahorini je nemoguća misija-perpetum mobile. Da je samo to 30 KM, gdje su troškovi za hranu i piće, i prevoz do planine. Cijene svih usluga do neba i nedostižne za ogromnu većinu običnog naroda.