Sjekirom pokušao da razvali vrata

0

Muškarac, čiji su inicijali N.G, lišen je slobode, jer je na Palama nakon vrijeđanja i verbalnog napada na muškarca sa inicijalima K.K. pokušao sjekirom da razvali ulazna vrata vikend-kuće. U toku je dokumentovanje predmeta i podnošenje izvještaja nadležnom tužilaštvu o ovom slučaju, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo. U vikend-kući K.K. živi sa suprugom.

Policija na Han Pijesku 24. oktobra u 21.30 časova, u Željezničkoj ulici, zatekla na licu mjesta D.M. i S.P. koji su sa garaže vlasnika O.S, presjekli i ukrali strujni bakarni kabl.

Izvršenim uviđajem konstatovano je da su ova dva lica ukrala 16,5 metara kabla.

Tokom kriminalističke obrade ova dva lica su priznala da je u izvršenju krađe učestvovao i S.O.

Evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda na području opštine Istočno Novo Sarajevo, a posljedica je manja materijalna šteta.

U toku posljednja 24 časa radnici policije kontrolisali su 164 vozila i vozača, podnijeli sedam zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka, uručili 107 prekršajnih naloga, legitimisali 39 lica, te iz saobraćaja isključili pet vozača – četiri zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola i jednog zbog upravljanja vozilom prije sticanja zakonskog prava i tri neregistrovana vozila.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare