Sjećanje na Borišu Mirića

0

U Palama je u nedjelju održan Drugi memorijalni turnir Boriša Mirić u malom fudbalu za dječake 2001. godišta.

Na turniru je nastupilo osam ekipa, a prva tri mjesta su pripala ŠF Piksi, Radniku iz Bijeljine, prvoj i drugoj ekipi. ŠF Piksi je u finalu savladala Radnik sa 1:0.

U najavi omladinskog finala, odigrana je i revijalna utakmica između FK Romanija i bivših Borišinih saigrača. Počasni udarac je izveo bratić pokojnog Boriše, a u prijateljskom susretu slavile su mlade snage sa 3:2.

Boriša Mirić je svoju fudbalsku karijeru započeo u Romaniji, njen dres nosio tokom cijele svoje karijere. Do iznenadne bolesti je obavljao funkciju trenera mlađih kategorija FK Romanija.

Memorijalni turnir ima ambicije da postane tradiocionalan i ostane lijepa prilika da se sjetimo sjajnog igrača Romanije i još boljeg čovjeka Boriše Mirića.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/memorijalni-turnir-borisa-miric-2013/] width=[54] height=[54] title=[Memorijalni turnir Borisa Miric] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments