Šešlija preuzeo dužnost direktora bolnice “Srbija”

0

ISTOČNO SARAJEVO – Novoimenovani direktor Bolnice “Srbija” Nebojša Šešlija danas je preuzeo dužnost i istakao da će se posvetiti ubrzanju procedura za preseljenje u novi objekat koji su stanovnici Istočnog Sarajeva dobili zahvaljujući Vladi Republike Srpske.

Šešlija, koji je odlukom Vlade Srpske imenovan za novog direktora, nakon ostavke Gorana Todorovića, rekao je nakon primopredaje da će se posvetiti vraćanju povjerenja pacijenata u ovu zdravstvenu ustanovu, a samim tim nastojati i povećati usluge koje Bolnica pruža stanovnicima Sarajevsko-romanijske regije.

On je zahvalio dosadašnjem direktoru Todoroviću za dugogodišnji predan i iscrpan rad.

“Todorović ima zapažene rezultate u svom doktorskom angažmanu i nadam se dobroj saradnji”, rekao je Šešlija novinarima.

Šešlija je zahvalio Vladi Republike Srpske za ukazano povjerenje, ističući da je svjestan odgovornosti koju ova pozicija nosi.

“Kao stanovnik grada Istočno Sarajevo, kao čovjek čija se porodica liječi u ovoj ustanovi, a prije nekoliko dana mi se i kćerka u njoj rodila, spreman sam da se suočim sa svim izazovima koje ova funkcija nosi”, poručio je Šešlija.

On je rekao da je ukupan dug Bolnice oko 48 miliona KM, te da će realno sagledati stanje i donijeti odluke koje će ići ka rješavanju zadatih ciljeva.

Todorović je istakao da su uslovi u kojima predaje dužnost Šešliji mnogo bolji nego kada je on preuzimao funkciju.

“Posao menadžera javne zdravstvene ustanove vrlo je delikatan, a novi direktor će imati težak zadatak i zato mu želim svako dobro i puno sreće”, istakao je Todorović.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments