Šekara: SNSD-u kupovina glasova ne treba za dobar izborni rezultat

1

Tvrdnja da je član Opštinskog odbora SNSD Pale privedena zbog kupovine glasova, koju je na BN televiziju i svoje portale plasirao izborni štab opozicije na Palama, izmišljena je, lažna i tendenciozno objavljena iz samo njima znanih razloga, rekao je portparol Opštinskog odbora SNSD-a Pale Srđan Šekara.

„SNSD na Palama je dobro organizovana i jaka politička partija i nije joj bilo, a ni sada nije potrebno da kupuje bilo čiji glas da bi na taj način postigla dobar rezultat“, rekao je Šekara Srni.

Šekara navodi da opozicija, da li zbog toga što već traže neki alibi za sopstveni rezultat ili zbog dodatnog pritiska na javnost, već danima lažima obasipa javnost na Palama.

„To nije ni prije, a neće im ni sada donijeti ništa više do prezira velikog broja ljudi koji su tokom cijelog dana bili u prilici da vide i Nedu Vučićević u društvu stranačkih kolega u mjesnom izbornom štabu, a ne i nikako u policijskim prostorijama za privođenje“, rekao je Šekara.

On je rekao da opoziciji te lažne tvrdnje služe na čast, ako je, kako kaže, uopšte imaju.

U saopštenju iz izbornog štaba opozicije na Palama, koje je prenijela BN televizija, navedeno je da je Nedeljka Neda Vučićević, bivši odbornik SNSD-a, privedena zbog „kupovine glasova u Mjesnoj zajednici Mokro Pale“.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
1 Komentar
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Kumim vas popustite nas s ovim navijackim tekstovima.