Šehovac: Uskoro izgradnja novog objekta Policijske uprave

2

Načelnik Policijske uprave Istočno Sarajevo Branimir Šehovac najavio je da bi u narednim danima, uz podršku Ministarstva unutrašnjih poslova odnosno Vlade Republike Srpske, na Palama trebalo da počne izgradnja moderne zgrade Policijske uprave Istočno Sarajevo.
On je istakao da će u izgradnji ovog objekta učestvovati i opština Pale.

„U okviru njega biće smještene i organizacione jedinice – Policijska stanica Pale, Policijska stanica za bezbjednost saobraćaja i Jedinica žandarmerije“, rekao je Šehovac na konferenciji za novinare na Palama na kojoj su predstavljeni rezultata rada za prošlu godinu.

Šehovac je naveo i da video-nadzor koji je postavljen na području grada Istočno Sarajevo daje dobre rezultate po pitanju stanja bezbjednosti, rješavanja krivičnih djela, narušavanja javnog reda i mira, saobraćajnih nezgoda.

Šehovac je poručio da će u saradnji sa gradom Istočno Sarajevo i drugim lokalnim zajednicama u sastavu grada ići u proširenje projekta video-nadzora.

„Urađeni su i pripremljeni određeni elaborati. Cilj je poboljšanje stanja bezbjednosti na području Policijske uprave Istočno Sarajevo“, rekao je Šehovac.

Kada je riječ o stacionarnim radarima, Šehovac je rekao da će javnost biti upoznata kada počnu sa radom, te da se nada da će to biti uskoro.

Šehovac je stanje bezbjednosti na području Uprave ocijenio kao zadovoljavajuće.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
2 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Odluka o izgradnji Policijske uprave u Palama donesena je, pa skoro prije 20-tak godina. Vjerovatno će toliko trajati i njena izgradnja…, kao što se uspješno, već 10-tak godina gradi i Muzej otadžbinskog rata!

U narednim danima? Po snijegu, u februaru…hahahh aj bas da vidimo