Šehovac: Profesionalnom intervencijom spriječena tragedija u zgradi “M:tel”-a

0

ISTOČNO SARAJEVO – Zahvaljujući brzoj i profesionalnoj intervenciji pripadnika Policijske uprave Istočno Sarajevo i saradnji menadžmenta kompanije “M:tel” izbjegnute su neželjene posljedice po život i zdravlje lica koje se danas zabarikadiralo u zgradi ove kompanije u Istočnom Novom Sarajevu i prijetilo da će se zapaliti, izjavio je načelnik Uprave Branimir Šehovac.

Šehovac je novinarima rekao da je danas u 11.50 časova Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo prijavljeno da se u zgradi kompanije “M:tel” u Spasovdanskoj ulici jedno lice zatvorilo u službenu prostoriju, polilo najvjerovatnije benzinom i prijetilo da će se zapaliti.

“Policijski službenici odmah su izašli na lice mjesta i evakuisali kompletnu zgradu, a angažovani su vatrogasci i hitna medicinska pomoć. Tokom tročasovnih pregovora angažovani su i policijski pregovarači”, naveo je Šehovac.

Prema njegovim riječima, ovo lice koje je radnik “M:tela” trenutno se nalazi na saslušanju u prostorijama Policijske uprave, nakon čega će biti upućeno na ljekarski pregled.

Šehovac je dodao da radnik “M:tela” neće snositi krivičnu odgovornost, te da će razlozi njegovog današnjeg postupka vjerovatno biti poznati nakon saslušanja.

On je rekao da je o događaju obaviješten i dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments