Sastanak vatrogasnih jedinica Sarajevsko-romanijske regije

0

VIŠEGRAD – U Višegradu je danas održan sastanak starješina vatrogasnih jedinica Sarajevsko-romanijske regije, povodom pripreme za održavanje skupštine Vatrogasnog saveza Republike Srpske.


Koordinator vatrogasnih jedinica Sarajevsko-romanijske regije NJegoš Vukadin rekao je da će na skupštini biti razmatrani finansijski izvještaji, kao i uspješnost realizacije projekata vatrogasnih društava.

Prema njegovim riječima, problema ima, ali je u posljednjih deset godina mnogo uloženo u opremanje jedinica, a posebno u vozila koja su veoma skupa.

„Želimo da se i u narednom periodu nastavi sa ravnomjernom raspodjelom sredstava, te da vatrogasne jedinice iz ove regije budu adekvatno opremljene, obučene i popunjene dovoljnim brojem vatrogasaca“, rekao je Vukadin.

Starješina Vatrogasne jedinice Višegrad Željko Milošević rekao je da je na današnjem sastanku za člana Upravnog odbora Vatrogasnog saveza Republike Srpske ponovo izabran NJegoš Vukadin.

On je dodao da je na sastanku razmatran Zakon o izmjenama i dopunama zakona o zaštiti od požara, kao i predstojeće aktivnosti.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare