Sastanak načelnika sa direktorima preduzeća i ustanova

0
Sastanak načelnika sa direktorima preduzeća i ustanova

VIŠEGRAD – Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević i direktori 50 republičkih i opštinskih preduzeća i javnih ustanova koje djeluju i rade na području te opštine ocijenili su na današnjem sastanku da će bolja saradnja i komunikacija između njih unaprijedi razvoj ove lokalne zajednice.

„U ranijem periodu se dešavalo da su postojali problemi između pojedinih preduzeća, prije svega zbog loše komunikacije, a posljedice toga nažalost su mogli osjetiti građani. Razgovorom i prijedlozima, pokušavamo da unaprijedimo rad svih javnih ustanova i preduzeća i riješimo probleme koje imamo“, istakao je Đurević.

On je dodao da su ovakvi sastanci, već dali rezultate, na uspostavljanju bolje saradnje i koordinacije između lokalnih i državnih preduzeća i opštine sa druge strane.

„Ovo je prilika da na jednom mjestu svi direktori, iznesu svoje planove, prijedloge i sugestije, korisne za razvoj naše opštine“, naglasio je Đurević.

Direktor dječijeg obdaništa „Neven“ Danka Mitrović rekla je da praksa pokazuje da je timski rad najproduktivniji i da daje najbolja rješenja.

„Sastanak direktora sa načelnikom i načelnicima svih odjeljenja u opštini, dokaz je dobre volje svih nas da razmjenom ideja i pružanjem uzajamne pomoći unaprijedimo život u našem gradu i učinimo ga što kvalitetnijim“, istakla je Mitrovićeva.

Vršilac dužnosti direktora hotela „Andrićev konak“ Aleksandar Kojić rekao je da je sastanak veoma plodotvoran i korisan, te da, kako je naveo, na ovaj način i ustanove i preduzeća unapređuju svoje poslovanje.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare