Saopštenje za javnost 21.11.2012.

0

Poštovani posjetioci,

Portal www.palelive.com je od sinoć posjetilo više hiljada posjetilaca sa namjerom da pročitaju vijest o otkazivanju rukometne utakmice u Palama.

Vodeći se objektivnošću ni u jednom trenutku nismo željeli preko članka nametnuti mišljenje da li je otkazivanje utakmice opravdano ili ne. S obzirom na to da je danas veliki svetac, Aranđelovdan i neradni dan i naša aktivnost na portalu je svedena na minumum.

Od sinoć do trenutaka kada pišemo ovo saopštenje primili smo više desetina poziva preko telefona i e-maila na koja nismo odgovorili.

Na našem portalu je objavljeno više desetina poruka od kojih su odobrene samo neke. Sve ovo pišemo iz razloga što se portal ne može i ne smije koristiti u svrhe organizovanja bilo kakvog bunta i postizanja ciljeva za koje nismo sigurni da su opravdani i korisni za zajednicu koju predstavljamo.

Žao nam je zbog nesporazuma koji su nastali između Kulturno-sportskog centra Pale i Rukometnog kluba Pale, sa kojima zaista imamo odličnu saradnju i nikako ne želimo biti neko ko će odmoći u pronalaženju rješenja između ta dva subjekta. Iz tog razloga ćemo ostati krajnje rezervisani u puštanju i objavljivanju komentara, a svakako bi pozvali i naše posjetioce da budu što uzdržaniji i dobro razmisle prilikom komentarisanja, jer na komentare koji dolaze sa Facebooka ne možemo uticati.

Nadamo se da će dogovor o najboljem mogućem rješenju uskoro biti postignut.

Stanišić Vladimir

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare