Saopštenje Kabineta načelnika opštine Pale u vezi sa divljim deponijama

0

Povodom nedavnih događaja u vezi sa divljim deponijama koje su se pojavile na području opština Pale i Istočni Stari Grad, dužni smo obavjestiti javnost o činjenicama u ovom slučaju.

Opština Pale se u ovom slučaju već oglasila osuđujući aktivnosti nelegalnog stvaranja divljih deponija i pružila svu podršku nadležnim organima u cilju što bržeg rješavanja ovog slučaja, a angažovana je i dalje sa svim relevantnim institucijama vlasti na rasvjetljavanju ovog problema.

Takodje, Forum za bezbjednost opštine Pale zasjedaće u črtvrtak, 10. aprila 2014. godine, a vanredna sjednica SO Pale na kojoj će se razmatrati informacija o odlaganju otpada zakazana je za petak, 11. april 2014.godine.

Pozivi za učešće na vanrednoj sjednici SO Pale upućeni su načelniku CJB Istočno Sarajevo, komandiru Policijske stanice Pale, republičkom ekološkom inspektoru, inspekcijskim odjeljenjima Grada Istočno Sarajevo, direktoru JP Komunalno Pale i Komunalnoj policiji opštine Pale.

Opština Pale izražava uvjerenje da će nadležni organi uskoro saopštiti relevantne činjenice o ovom slučaju, a javnost o svemu biti blagovremeno obavještena.

KABINET NAČELNIKA OPŠTINE PALE

(www.palelive.com)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments